Totaalprojecten van A tot Z van nieuwbouw, verbouwing of renovatie naar uw wensen & budget.

Iets meer uitleg over wie wij zijn en wat we doen...

Ons bedrijf heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de bouwwereld en tot op heden streven we ernaar elke dag opnieuw onze kennis bij te schaven en up-to-date te blijven kwestie nieuwe bouwtechnieken, materialen, plaatsingsvoorschriften enzovoorts. Ondertussen zijn we toch vrij goed gekend en gevraagd geraakt in onze regio. We werken ook dikwijls samen met andere zelfstandige aannemers. Dit garandeert ons professionele vakbekwame mensen met jarenlange ervaring, betere afspraken, snellere opleveringen en gunstigere prijsopgaven.

Door onze jarenlange ervaring in de bouw hebben we ook bijna steeds een oplossing voor de meest voorkomende technische bouwproblematiek. Hierbij is onze creativiteit en polyvalentie een grote troef.

Onze sterke pluspunten zijn totaalrenovaties, waar we een project uitvoeren van de afbraak tot aan de afwerking. Een totaalrenovatie simpelweg gezegd.

We staan steeds garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van elke nieuwbouw, verbouwing, renovatie of afwerking.

We hanteren het concept om binnen het budget samen met de bouwheer en architect het bouwwerk op te leveren.

Wij maken in alle vertrouwen eerlijke prijsopgaven en respecteren onze afspraken en termijnen.

We zijn voornamelijk actief in Limburg, maar gaan soms ook verder tot in Vlaams Brabant.

 

Neem gerust even een kijkje in onze fotogallerij, wij maken steeds realistische foto’s van eigen werken, voor en na. (dus geen fake/onrealistische showroom foto’s) Hierdoor hebt u direct een beter zicht op wat wij zoal realiseren.

 

Vragen jullie je ook af waar de naam RP-Afbouw  voor staat  ?

Wel dit is een simpele afkorting voor :  RENOVATIE-PROJECTEN-AFWERKING-BOUW