Totaalprojecten van A tot Z van nieuwbouw, verbouwing of renovatie naar uw wensen & budget.

Iets meer uitleg over wie wij zijn en wat we doen...

Ons bedrijfje heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwwereld en tot op heden streven we ertoe elke dag opnieuw onze kennis bij te schaven en up-to-date te blijven kwestie nieuwe bouwtechnieken, materialen, plaatsingsvoorschriften enzovoorts. Ondertussen zijn we toch vrij goed bekend en gevraagd in onze regio. We werken ook vaak samen met andere lokale zelfstandige aannemers. Dit garandeert U professionele vakbekwame mensen met essentiële ervaring, betere afspraken, snellere opleveringen en gunstigere prijsopgaven.

Door onze jarenlange ervaring in de bouw hebben we ook bijna steeds een oplossing voor de vele technische bouwproblematieken. Hierbij is onze creativiteit en polyvalentie een grote troef.

Onze sterke pluspunten zijn totaalrenovaties, waar we een project uitvoeren van de afbraak tot aan de afwerking. Een totaalrenovatie kort gezegd.

Wij staan ​​​​steeds garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van elke nieuwbouw, verbouwing, renovatie of afwerking.

We hanteren het concept om steeds binnen het budget samen met de bouwheer en/of architect het bouwwerk op te leveren.

Wij maken in alle vertrouwen eerlijke prijsopgaven en respecteren onze afspraken en termijnen.

We zijn voornamelijk actief in Zuid-Limburg, maar gaan soms ook verder tot in Vlaams Brabant.

 

Neem gerust een kijkje in onze fotogallerij, wij maken steeds realistische foto’s van eigen werken, voor en na. (dus geen fake/onrealistische showroom foto’s) Hierdoor krijgt u ook direct een beter zicht op wat wij zoal realiseren.

Vragen jullie je af waar de naam RP-Afbouw  voor staat  ?

Wel dit is een simpele afkorting voor: RENOVATIE-PROJECTEN-AFWERKING-BOUW